Υλικά 250 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 250 γρ. αρνίσιο ή χοιρινό κιμά 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 2 κ. σ. γάλα 1/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη 1/2 κ. γλ. κύμινο 1 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού 3 κ. σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο 2 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/2 κ. γλ. αλάτι 1 αυγό Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Στρώστε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε μια σχάρα πάνω στο αλουμινόχαρτο. Συνδυάστε το γάλα και τη φρυγανιά και αφήστε να δράσει 5 λεπτά. Πλάστε το μείγμα σε κεφτέδες και τοποθετήστε τους στο προετοιμασμένο ταψί. Ψήστε 20- 22 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν οι κεφτέδες.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.